Tillbaka

Här är information om de villkor som gäller för Bevara Inredning. Läs igenom alla punkter innan köp. Är det något som är oklart kontakta oss gärna på kontakt@bevarainredning.com eller 076 392 15 10.


Kundregister
Vid beställning fyller du som kund i dina uppgifter. Genom detta godkänner du att uppgifterna registreras i vår kunddatabas. Alla uppgifter är konfidentiella och kommer inte att lämnas ut eller säljas.


Priser

Alla priser är angivna inklusive moms. Vi reserverar oss för eventuella tryckfel. Alla priser är angivna i svenska kronor. Önskar du betala varan i annan valuta är det den aktuella valutakursen som gäller.


Leverans, frakt

Du kan välja mellan hemkörning, DB Schenker, Posten, Bussgods, avhämning i butik eller andra leverans alternativ.

Hemkörning
lämpar sig bäst vid möbelinköp. Vi har för tillfället valt att inte använda en extern transport firma eftersom möblerna behöver hanteras med försiktighet. Hemkörning betyder att vi kör varan till er address, men mottagaren tar varan från transporten. Fraktkostnaden betalas av köparen till Plusgiro innan leverans. Leverans sker alltid senast 3 veckor efter köp. Vi kontaktar dig per telefon eller mail för att meddela leveransdag, tid och betalningsinstruktioner. Vi ansvarar för varans skick tills mottagaren tar den ur transporten.

DB Schenker används för paket upp till 10kg och max 40x70cm. Det tar 3-5 dagar att få din vara, vid undantagsfall kan det ta längre beroende på inlämningstider och vart i Sverige ni bor. Vi ansvarar för varans skick tills den lämnas in hos ombudet. Frakten betalas vid köptillfället.  

Posten Inrikes Brev kan bara användas för varor som inte överstiger 3cm i höjd. Det tar 2 dagar från att betalning är mottagen. Brev kan inte spåras. Vi ansvarar för varan tills den läggs på lådan.

Bussgods lämpar sig för mindre enstaka möbler. Vi ansvarar för varan tills den lämnas hos ombud. Levaranstid varierar beroende på var i Sverige ni bor. Paket kan spåras på bussgods.se  

Avhämtning i butik. Ni kommer själva och hämtar vara in butiken på Bregårdsgatan 8, 69132 Karlskoga. Avhämtning sker inom 10 dagar efter att köp genomförs om inget annat är uppgjort. Alternativet är kostnadsfritt. Vi förbehåller oss rätten att ta ut en avgift för förvaring under längre perioder.   

Andra leveransalternativ. Det finns flera andra fraktalternativ på marknaden och vi undersöker dem gärna åt dig om du inte tycker att något av ovanstående passar.    


Betalning

Du kan välja mellan att betala med kort eller Plusgiro.

Betalning med Paypal 
Använd Paypal för att enkelt och tryggt betala till oss. Med Paypal kan du betala med VISA, MasterCard och America Express.

Direkt betalning via Plusgiro 617033-6. Ange alltid ordernummer som referens.


Retur
Köpta varor tages ej i retur. Möblerna är uteslutande gamla och i gott skick men man får räkna med patina och ett visst slitage. Gamla möbler har lång historia och vi kan inte svara för vad möblerna varit med om innan de kom till vår butik. Många möbler är varsamt renoverade och omklädda. Skicket på övriga varor står beskrivet på hemsidan och ni har alltid möjlighet att komma till butiken och titta på varorna. Fråga innan du handlar om du är osäker.